Retur- og afbestillingsregler

Er du ikke tilfreds med din bestilling?

Vi vil gerne vide, hvad vi kan gøre bedre!

Du kan returnere din ordre ubrugt inden for 14 dage efter modtagelsen eller sende os et foto, der viser, at produktet er defekt. Vi verificerer billedet, og i de fleste tilfælde kan vi løse problemet uden at refundere dine penge. Vi sørger for, at du får dine penge refunderet til din konto inden for fem arbejdsdage efter, at du har modtaget din ordre eller fået et foto verificeret af vores kundeservice.

Retur med posten

Du har op til 14 dage efter modtagelse af din ordre til at bytte et produkt til en anden størrelse/farve eller anmode om tilbagebetaling, hvis det blev leveret til et pakkecenter i nærheden af dig.

1. KONTAKT: Info@skandiland.dk

Kontakt os først via e-mail for at få returadressen, da vi har forskellige distributionscentre og er nødt til at identificere, hvilket center din pakke kom fra baseret på årsagen til returneringen.

2. AFLEVER FØLGESEDLEN.

Pak produktet så forsvarligt som muligt i den originale emballage, og vedlæg en seddel med dit ordrenummer. Som afsender er du ansvarlig for returneringen. Bed derfor altid DHL om en sporingskode, når du returnerer pakken. Når du har sendt pakken, bedes du kontakte os på info@skandiland.dk, hvis du ønsker at få pengene tilbage eller en anden størrelse/farve.

Bemærk venligst: Vores hovedkontor ligger i Kina. Vær derfor opmærksom på, at du skal sende pakken til vores leverandør (baseret i Asien), når du returnerer produktet.

3. SEND

Gå til det nærmeste pakkecenter (posthus eller pakkeshop), og returner pakken.

Når produktet ankommer til vores lager, vil størrelsen/farven blive justeret så hurtigt som muligt, eller du vil få dine penge tilbage.

Annullering af ordrer

Hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du kontakte os med det samme: info@skandiland.dk. Hvis du annullerer dit køb inden for 24 timer, kan vi ubetinget refundere dine penge. Ellers skal varerne returneres til os, så snart du modtager dem.

Forsendelsesomkostninger

Det er kundens ansvar at betale eventuelle forsendelsesomkostninger ved returnering af et produkt. Disse omkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling for dit køb, vil forsendelsesomkostningerne blive fratrukket tilbagebetalingen.

Den tid, det tager at få det ombyttede produkt til dig, afhænger i høj grad af din placering.

Vi anbefaler altid at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller en forsendelsesforsikring!